martes, 6 de marzo de 2007

És un entrebanc?

Jo diria que no , és la mecànica que no la se fer servir, més ben dit, no estic familiaritzat en el procés d´aquest nou programa.

Ara vindrà el moment de creixença amb fortes febrades per poder publicar les mil i una cosa que li passen a un, o dels projectes de les formes inverosimils per adornar el cos humà, uns o faran en gràcia, altres pachip pachop.

Aquest mati endreçant velles coses he trobat una bossa de roba no gaire gran que estava i continua estan plena de botons, botons una mica moderns i d´altres no tan, clar que son coses de persones que ja no i son, però, la curiositat a fet que escampes part de la petita coixinera al damunt d´un plat, i començat a mirar, mols estaven enfilats i eren de la mateixa família, altres desarrelats i deixats anar de la mà de no se qui.

He fet una tria i els de nacre han sigut apartats, estat fet com a cosa impulsiva, altres anaven passant sense pena ni glòria dins del sequet de cotó amb vetes.

Entre els ultima estava un que era mol curiós, dons bé, aquest es de os y la seva forma era la clàssica dels que es feien servir per la roba interior dels homes, (calçotets llargs de regadillo) dons mira, he decidit fer un petit motlle i fer un parell de reproduccions en argent .

Desprès de fets ja li buscaré aplicació, és més que segur que alguna persona els voldrà per fer-ne un recordatori de punt per un llibre.

1 comentario:

Joana dijo...

Joan,
de vegades passa, els sistema no funciona i no trobem cap explicació.
Se bé el que poden donar les teves llentres, les he gaudit recordes?.
Petonet maco.